Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 'Gençlik Sizin Eseriniz' projesi kapsamında Kongre ve Kültür Merkezinde 03-06 Eylül 2018 tarihleri arasında Terör örgütlerinin eleman kazanımlarının engellenebilmesi, gençlerin terörden korunması, terör ve terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı farkındalık oluşturularak şiddete varan aşırılıkların önlenmesi ve terör örgütlerinin propagandalarının etkisiz hale getirilmesine yönelik olarak bilgilendirme yapıldı.
Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde bulunan liselerde görev yapan toplam 607 öğretmen ve okul idarecisine gençlerimizi hedef alan terör örgütlerinin söz konusu faaliyetlerini önlemek, öğretmen ve öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla konferanslar düzenlendi.
Katılımcılara, bilgilendirici broşür ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Gençlik Sizin Eseriniz projesi
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “Gençlik Sizin Eseriniz” projesi kapsamında Kongre ve Kültür Merkezinde bilgilendirmek amacıyla konferanslar düzenlendi.
Yorumlar
-
USD Amerikan Doları47,3661 0.06%
-
EUR Euro54,0461 0.33%
-
GBP İngiliz Sterlini63,2253 0.36%
-
Gram Altın6226.11 0.94%
-
BIST 10013.944 0%
-
BITCOIN65.348,28 1.4%
Next





