• Haberler
  • Siyaset
  • Güde Akçadağ Belediye Başkanlığına A. Adayı Oldu

Güde Akçadağ Belediye Başkanlığına A. Adayı Oldu

Yaklaşan yerel seçimlerle Akçadağ ilçesine Ak parti den İş adamı, Ekonomist Osman Güde'nin A. Adayı olması ilçede heyecan yarattı.

2019 yerel seçimlerinde Akçadağ belediye başkanlık yarışında halkın aday ol baskısına uyarak A. Adaylık başvurusunu Akçadağ AK Parti ilçe başkanlığına kalabalık halk topluluğuyla gelerek resmi başvurusunu gerçekleştiren Osman Güde " Akçadağ Kazansın " dedi.
Akçadağ ilçesinin kanaat önderlerinden herkesin sevip saydığı gençlerin abisi, Yaşlıların kardeşimiz diye bağrına bastığı Osman Güde Adaylık öncesi Akçadağ için 44 projeyle Akçadağ ilçesinde ve Malatya da en çok ses getiren isim olmuş akabinde Projeleri halk nezdinde çok beğenilmişti.
AK Parti Akçadağ ilçe teşkilatına gelerek A. Adaylık müracatını resmen gerçekleştiren Osman Güde " Halkımızın şahsıma gösterdiği teveccüh beni duygulandırdı. İnşallah görev tevdi edildiği takdirde ben değil biz anlayışımızla Sayın Milletvekillerimizle Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarımızla en önemlisi Akçadağ halkımızla istişareler içerisinde projelerimizi hayata geçirteceğiz. Belediyenin kapısı halka her zaman açık olacak. Osman Güde'yi arayan 24 saat istediği anda ulaşabilecek. Hemşerilerimin sıkıntısı, derdi, sorunları kendi sorunlarımız gibi çözüme kavuşturacağız.
Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Bizlerde Allah nasip eder göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şapkamızı çıkarıp Akçadağ'ımız için güzel hizmetlere Bismillah diye başlayacağız. Bu gün beni bu kutlu davada yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler bir oldukça birlik oldukça üstesinden kalkamayacağımız hiç bir sorun yoktur. yeter ki bizlere dualarınızı eksik etmeyin. "

Bakmadan Geçme