Malatya'da öğrenciler Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci gününde ter dökerken aileleri de okul dışında dua etti.
Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında dün YKS'nin Temel Yeterlilik Testi'ne giren adaylar, bugün de sınavın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne girdiler. Malatya'da belirlenen okullarda sınava giren öğrenciler, sosyal mesafe kuralına uyarak salonlarına gitti. Öğrenciler içeride iyi bir gelecek için ter dökerken aileleri de okul dışında ter döktü. Kimi veliler yanlarında getirdikleri Kuran'ı Kerimleri okurken, kimi de bildiği dualar ederek çocuklarının sınavdan başarılı çıkmasını diledi.
Sabah oturumunda 180 dakika boyunca ter döken öğrenciler, öğleden sonra ise son oturum olan Yabancı Dil Testi'ne (YDT) girecekler.
Asayiş
Gündem
Eğitim
Spor
Politika
Çevre
Özel
Ekonomi
Sağlık
Malatya
Kültür
YKS'de ikinci gün maratonu
Malatya'da öğrenciler Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci gününde ter dökerken aileleri de okul dışında dua etti.
Yorumlar
-
USD Amerikan Doları48,2440 0.19%
-
EUR Euro55,9132 -0.52%
-
GBP İngiliz Sterlini65,3719 -0.33%
-
Gram Altın6910.01 -3.03%
-
BIST 10014.614 26%
-
BITCOIN79.390,65 -0.98%
Next




