Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Genel Başkan Apohan 'Mübarek Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandilinin tüm İslam alemine ve ülkemize, birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum' ifadelerine yer verdi.
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, 'Yüce dinimiz İslam'ın mübarek gecelerinden birini yaşayacağımız Berat Kandili, Müslüman alemine tövbe etmenin ve affedilmenin umudunu açan bir gecedir' dedi. Berat kelimesinin 'temize çıkma, arınma' anlamına geldiğini kaydeden Başkan Apohan, 'Müslümanların, ibadet ve dualarıyla Allah'a yaklaştığı Berat Kandili gönül dünyamızı temizlemek için bir fırsattır. Bu kutlu gecede birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim. Kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak büyüklerimizden hayır duaları alalım.
Berat Kandili vesilesiyle birbirimize sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşalım. Kardeşlik bilinciyle, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatalım. Mübarek Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandilinin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum. Berat Kandiliniz mübarek olsun' ifadelerini kullandı.
Spor
Çevre
Sağlık
Malatya
Kültür
Eğitim
Asayiş
Politika
Ekonomi
Genel Başkan Apohan'ın Berat Kandili Mesajı
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Yorumlar
-
USD Amerikan Doları48,0849 0.12%
-
EUR Euro56,1149 -0.03%
-
GBP İngiliz Sterlini65,5986 -0.03%
-
Gram Altın7153.41 0.65%
-
BIST 10014.501 -9%
-
BITCOIN78.895,60 2.03%
Next





