Kale İlçesi Tepebaşı ve Salkımlı mahallelerinde vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam İsmail Hakkı Batı ve Belediye Başkanı İhsan Özbay, deprem konutlarında da incelemelerde bulundu.
Malatya’nın Kale İlçesi Tepebaşı Mahallesi ve Salkımlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaret programında Kaymakam İsmail Hakkı Batı ile Belediye Başkanı İhsan Özbay vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle sakinleriyle birebir görüşen heyet, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyerek çözüm odaklı değerlendirmelerde bulundu. Yerinde incelemelerle sorunların tespit edilmesine önem verildiği belirtilirken, ilgili birimlere gerekli talimatların iletildiği ifade edildi.
Program kapsamında daha sonra deprem konutlarına geçen Kaymakam Batı ve Başkan Özbay, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Konutların son durumu yerinde incelenirken, sürecin yakından takip edildiği vurgulandı.
Yetkililer, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti.
????Tepebaşı Mahallesi
????Salkımlı Mahallesi
Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı Batı, Belediye Başkanımız Sayın İhsan Özbay ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve şikayetlerini dinledi.
Ardından deprem konutlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. pic.twitter.com/hWL3AhdJS0— Malatya Kale Kaymakamlığı (@malatyakalekym) May 11, 2026



