Muhammed Fatih Günlü, Mihraç Yuşan’ı ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdi.
Malatya’nın Hekimhan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Malatya DSİ 92. Şube Müdürü Mihraç Yuşan’a ziyarette bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmede, Hekimhan ilçesine yönelik devam eden yatırımlar, planlanan projeler ve altyapı çalışmaları ele alındı. İlçenin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulandı.
Ziyaretin, Hekimhan’da yürütülen ve planlanan yatırımların daha etkin şekilde hayata geçirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.
Kaymakamımız Sayın @mfgunlu, Malatya DSİ 92. Şube Müdürü Mihraç Yuşan’ı ziyaret etti.
— Hekimhan Kaymakamlığı (@Hekimhan_Gov) August 10, 2026
Gerçekleştirilen ziyarette, ilçemize yönelik devam eden ve planlanan projeler ile yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.@TC_icisleri @TCMalatyaV @SeddarYavuz#Hekimhan #Malatya pic.twitter.com/ucFG2i0FzW
Next





