Hekimhan Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Elazığ’daki hain saldırıda gazi olan Mustafa Arıbalı’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Malatya’nın Hekimhan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, 18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu gazi olan hemşehrimiz Mustafa Arıbalı’yı ziyaret etti.

Güzelyurt Mahallesi’ndeki ikametinde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Günlü, Gazi Arıbalı ile bir süre sohbet ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Devletin her zaman gazilerin yanında olduğunu vurgulayan Günlü, fedakârlıklarından dolayı Arıbalı’ya teşekkür etti.

Nusret Akpolat’tan Gana Büyükelçisi’ne Ziyaret
Nusret Akpolat’tan Gana Büyükelçisi’ne Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Arıbalı ise Kaymakam Günlü’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.